POLITICA DE RETUR

Cum procedez cu retur / schimb de bunuri?

Conform legislatiei din Romania, persoanele fizice pot returna produsele cumparate de pe www.rabeko.ro in termen de 10 zile lucratoare de la data intrarii in posesie a produselor. Ca si consumator, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina dumneavoastra, a consumatorului, sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Daca doriti sa renuntati la un produs trebuie sa ne trimiteti o instiintare la emailul: contact[@]rabeko.ro prin care renuntati la produs.

Reclamaţiile sunt soluţionate în termen de 30 de zile. Bunurile sunt acoperite de o garanţie de 24 de luni conform legilor în vigoare.

Instrucţiuni pentru a face o reclamaţie:

Trimiteţi bunurile împreună cu o copie de pe factură şi însoţite de o scrisoare, în care să menţionaţi ceea ce returnaţi şi ce doriţi în schimb, cu confirmare de primire prin poştă, nu cu plată ramburs, transportul se achită de client la adresa:

WiNGS-3D, s.r.o.
Hany Meličkovej, 23B
841 05 Bratislava – mestská časť Karlova Ves
Slovensko

Vă rugăm să treceţi numele şi prenumele în scrisoarea menţionată şi numărul comenzii (puteţi găsi acest număr în contul dvs. Dacă nu puteţi să-l găsiţi, atunci treceţi data când aţi lansat comanda şi totalul acesteia). Vă rugăm, de asemenea, să specificaţi motivul pentru care returnaţi bunurile.

Pentru a putea fi returnat, Produsul nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu contina urme de utilizare, ci sa fie returnat in ambalajul sau original cu toate accesoriile si etichetele intacte si sa aiba asupra sa toate documentele insotitoare cu care a fost expediat de www.rabeko.ro. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de 30 de zile de la retur. Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

Legislatia care sta la baza regimului juridic al contractelor la distanta:

 • Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.
 • Lege nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email la contact[@]rabeko.ro (Servicii clienṭii Internaṭional).

  Cart

  NAKUPTE S JEŠTĚ VĚTŠÍ CHUTÍ

  Sleva 65 Kč na první nákup

  Přihlašte se k odběru našich newsletterů a my vám budete zasílát informace ohledně akcí, slev a novinkách na blogu.

  Odesíláním formuláře souhlasíte se zasíláním obchodních sdělení.
  Sleva platí při nákupu nad 650 Kč.

  65 kč