DESPRE NOI

Îți plac sosurile? Dar ești limitat de conținutul mare de zahăr și grăsimi?

PRODUSELE NOASTRE RABEKO

Compania belgiană RABEKO este o afacere de familie fondată în 1997 de către Ralf, Bea și fiul lor Koen care au dezvoltat conceptul de gemuri artizanale pregătite de bunica lui Koen în bucătăria ei.

De aproape 25 de ani, pe site-ul de produse proprii din Gent, RABEKO fabrică produse de înaltă calitate: tartine de ciocolată, gemuri clasice și semiclasice. O serie de gemuri fără zahăr a fost dezvoltată ulterior sub numele Rabeko Extra-Light.

Astăzi, industria medicală este o industrie înfloritoare. Am constatat că, deși crește cererea pentru produse sănătoase sau așa-numitele produse light, acestea au totuși o aromă artificială.

Pentru a satisface cererea pieței din ultimii ani și evoluția ultimelor tendințe, o gamă de sosuri cu conținut scăzut de calorii a fost adăugată în portofoliu: „RABEKO PRODUCTS – Aproape fără calorii”.

Misiunea noastră este să dezvoltăm un stil de viață sănătos prin alimentele folosite zilnic: sosuri, toppinguri și dressinguri. Aceasta au scopul de a-i ajuta pe oamenii să-și controleze aportul de calorii, zahăr și grăsimi, oferindu-le în același timp un produs extrem de gustos.

Printre sosurile clasice precum maioneza și ketchupul care sunt cele mai populare, alte arome savuroase sunt disponibile clienților.

Totul este despre gust și alimentație sănătoasă!

Produse Rabeko

Sosurile „RABEKO PRODUCTS – Aproape fără calorii” constau în diferite feluri de sosuri, dressinguri și toppinguri. Ele sunt disponibile în 15 arome excepționale care pot să acompanieze orice preparat: salate, preparate la grill, mâncăruri picante și preparate asiatice.

Noi vă oferim o gamă largă de arome fără gluten – cu excepția sosului teriyaki – și fără lactoză – cu excepția ketchup-ului.

Bucurați-vă de ele fără restricții. V-am pregătit pachete personalizate!

Ce garantăm?

Compania belgiană RABEKO oferă produse publicului larg.

Produsele gamei „RABEKO PRODUCTS – Aproape fără calorii” nu conțin zahăr sau grăsimi.

Noi îți oferim numai produse fără gluten (cu excepția sosului Curry-Ketchup), zahăr și lactoză (cu excepția sosului Teriyaki)!

Îți garantăm siguranța ingredientelor și a mediului de preparare!

Alimentație sănătoasă

Produse pe care oamenii le adoră

Vă plac sosurile? Dar sunteți limitați de conținutul ridicat de zahăr și grăsimi ?

Sosurile „RABEKO PRODUCTS – Aproape fără calorii” sunt destinate persoanelor care doresc să se bucure de o masă sănătoasă și delicioasă în timp ce au grijă de ceea ce aleg.

Sosurile „RABEKO PRODUCTS – Aproape fără calorii” sunt ideale pentru toate mesele.

Produsele noastre sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii să pregătească mâncare gustoasă, sănătoasă și să-i inspire să gătească pentru familie și prieteni.

Acestea produse pot fi folosite zi de zi, și sunt o poartă pentru adoptarea unui stil de viață axat pe sănătate.

Alimentație sănătoasă

Componenta hipocalorică a dietei dezvoltată de compania noastră

13Sosuri
6Džemov
2Toppinguri
3Čokoládové polevy
  Cart

  NAKUPTE S JEŠTĚ VĚTŠÍ CHUTÍ

  Sleva 65 Kč na první nákup

  Přihlašte se k odběru našich newsletterů a my vám budete zasílát informace ohledně akcí, slev a novinkách na blogu.

  Odesíláním formuláře souhlasíte se zasíláním obchodních sdělení.
  Sleva platí při nákupu nad 650 Kč.

  65 kč