ANGROSIŞTI ŞI DETAILIŞTI

Combinați-vă succesul cu un brand stabil și dați-i companiei dvs. o nouă dimensiune!

Comerț cu ridicata și cu amănuntul

TOP-SPORTS PROMOTION oferă o cooperare interesantă profesioniștilor care dețin un număr de TVA intracomunitar.

Oferta noastră include o gamă de produse dietetice cu conținut scăzut de calorii, bogate în proteine, împărțite în trei categorii: sosuri, gemuri și tartine. În total, aproape 30 de produse sunt oferite clienților.

Prețurile distribuitorului (prețul cu ridicata – 500 euro MOC fără TVA / comandă) și prețurile revânzătorilor (prețul cu amănuntul – 250 euro MOC fără TVA / comandă) sunt disponibile la cerere. Dacă nu se convine altfel, costurile transportului mărfurilor sunt întotdeauna responsabilitatea cumpărătorului.

Prețurile cu ridicata și cu amănuntul sunt ajustate în funcție de cantitatea de bunuri comandate și de suma facturată. Cu toate acestea, pentru a beneficia de prețuri cu ridicata sau cu amănuntul, comanda minimă este de douăsprezece cutii (o cutie conține 9 sticle).

Pentru a permite livrarea în cel mai scurt timp posibil, compania slovacă WiNGS-3D, sro asigură stocarea mărfurilor și expedierea către România, Moldova și Bulgaria de la centrul logistic din Bratislava.

Comerț cu ridicata sau cu amănuntul?

Pentru comerț cu ridicata, comanda e de cel puțin o gamă de produse (sosuri și / sau gemuri). Produsele sunt livrate direct din Belgia și cumpărătorul suportă costurile și riscurile transportului de la locul de producție din Belgia la sediul central sau operațiunea din România. Prețul este menționat fără TVA.

În cazul unei comenzi pentru o persoană juridică (comanda îndeplinește criteriile enumerate mai sus), plata este posibilă prin transfer bancar (factură în avans) – puteți plăti bunurile pe baza unei facturi în avans prin transfer bancar sau depozit la numărul contului nostru.

De îndată ce plata este creditată în cont, procesul de execuție a comenzii va începe automat, despre care vă vom informa. În cazul în care plata pentru bunurile comandate nu este creditată în contul nostru bancar în termen de 5 zile, comanda va fi rezervată și procesarea ulterioară a acesteia poate fi amânată.

În cazul în care marfa este ridicată personal, este posibil să achitați bunurile în numerar la primire.

CUMPĂRĂ FĂRĂ TVA

Dacă plătiți TVA în România, Bulgaria sau Moldova, cumpărați din ESHOP-ul nostru cu sediul în Belgia, fără TVA.

PLATA MARFURILOR

Plata în avans pe contul BE04 0682 4034 7031 BELFIUS pe baza facturii anticipate emise.

După efectuarea plății, mărfurile sunt trimise de firma de transport (document inclus în livrare).

Dacă sunteți interesat de cooperarea angro, vă rugăm să ne contactați la en-gros [@] rabeko [dot] ro sau la telefon la numărul +32 487 41 80 40, care este accesibil fără întrerupere.

E-mail: en-gros [@] rabeko [dot] ro

Livrarea comenzilor se poate face la ușa dumneavoastră în acord cu compania WiNGS-3D, sro, care încearcă întotdeauna să găsească o soluție economică adecvată.

Astfel, este posibil să obțineți asistența transportatorilor privați disponibili în România. Pentru expedieri în Bulgaria, vă sugerăm să utilizați serviciile companiei SPEEDY, care oferă posibilități de livrare mai puțin costisitoare.

  Cart

  NAKUPTE S JEŠTĚ VĚTŠÍ CHUTÍ

  Sleva 65 Kč na první nákup

  Přihlašte se k odběru našich newsletterů a my vám budete zasílát informace ohledně akcí, slev a novinkách na blogu.

  Odesíláním formuláře souhlasíte se zasíláním obchodních sdělení.
  Sleva platí při nákupu nad 650 Kč.

  65 kč